Naturested tarjoaa luontolähtöisiä hyvinvointipalveluita & ympäristökasvatusta sinulle ja organisaatiollesi

 Elämme yhä hektisemmässä ja urbaanimmassa ympäristössä. Siksi tarvitsemme ohjattua rentoutumista ja luontoyhteyttä juuri nyt enemmän kuin koskaan. Jotta tulevat sukupolvet voisivat ratkaista globaaleja haasteita ja elää tasapainoista elämää, tarvitsemme ympäristökasvatusta. Naturested tuo luonnon ihmisten lähelle tarjoten luontoelämyksiä, kokemuksia ja koulutusta luonnosta.

 

Luonnolla on valtavasti erilaisia tutkittuja hyvinvointivaikutuksia, joita voidaan vahvistaa Naturestedin ohjattujen metsäkylpyjen avulla. 

Naturestedin tarina

"Tämä ei voi jatkua näin" - oli oivallus, joka syntyi pohtiessani ihmisten ylikulutusta, pahoinvointia ja erkaantumista luonnosta. Halusin muutosta. Tiesin, että luonnossa tulee aina hyvä olo sekä fyysisesti että psyykkisesti. Löysin vahvistusta ajatuksilleni lukuisista tieteellisistä tutkimuksista. Luonto ja metsä tekevät ihmiselle hyvää. Uskon, että voimme elää tasapainossa itsemme kanssa vain jos elämme tasapainossa luonnon kanssa. Tulevaisuus vaatii rohkeita tekoja ja kestävää ajattelutapaa. Siksi Naturested opastaa aikuisia, nuoria ja lapsia kestävistä elämänarvoista tarjoamalla elämyksiä, kokemuksia ja koulutusta luonnosta sekä ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

- Naturestedin perustaja

Kaisa Koskinen

Naturestedin palvelut

Metsäkylpyohjaaja, ympäristökasvattaja ja Naturested-yrityksen perustaja Kaisa Koskinen

Kaisa Koskinen

Kaisa on Naturested-yrityksen perustaja ja intohimoinen luonnon puolestapuhuja.

Kaisa on ympäristökasvatuksen ja luontolähtöisen hyvinvoinnin kokenut asiantuntija sekä valmentaja, joka haluaa muuttaa maailmaa luontolähtöisen toiminnan avulla.  Kaisa ohjaa vahvasti omat arvot ja luonnolle sykkivä sydän niin töissä kuin vapaa-ajalla.  Kaisa nauttii  kaikenlaisesta luonnossa liikkumisesta oman koiransa kanssa. 

Linda Rautanen

Linda Rautanen 

Mukana Löydä Luonto -metsäkylpyohjelman tiimissä

 

 

Linda on monipuolinen HR-osaaja, yksilö-coach sekä ratkaisukeskeinen valmentaja, joka ammentaa osaamistaan myös neurotieteestä.  Vapaa-ajallaan Linda nauttii joogasta, lukemisesta ja luonnossa palautumisesta.  Linda vastaa Naturestedin Löydä Luonto -metsäkylpyohjelman asiakkuuksista ja Kaisan kanssa ohjelman valmennnuksesta.

Laura Hannola

Laura Hannola

Mukana Löydä Luonto -metsäkylpyohjelman tiimissä

 

 

Laura on HR:n monipuolinen ammattilainen ja organisaatiopsykologi. Laura nauttii uuden oppimisesta ja vapaa-ajallaan hakeutuu mielellään luonnon ääreen tai riippumattoon rentoutumaan. Laura vastaa Löydä Luonto -metsäkylpyohjelman palveluiden kehityksestä ja ohjelman vaikuttavuudesta.

Our Clients