Rentouttavat metsäkylpyelämykset 

Metsäkylpyelämys on kokonaisvaltaisesti rentouttava elämys, joka tutkitusti vähentää stressiä ja palauttaa kuormituksesta. Se on myös hauskaa ja yhteisöllistä tekemistä, ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä luovuutta.

 

Metsäkylpy toimii elämyksenä loistavasti yrityksille erilaisiin tyhy- ja tykypäiviin aktiviteetiksi tai vaikka teambuilding-harjoituksena tiimin yhteishengen nostattamiseksi.

 

Metsäkylpyelämys sopii myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin kuten polttareiden tai synttäreiden aktiviteetiksi tai elämyslahjaksi omalle perheelle, puolisolle tai ystäväporukalle. 

Metsäkylpyelämys tukee ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia lukuisilla tavoilla. Metsän tutkitut terveysvaikutukset yhdessä erilaisten rentoutus- ja hengitysharjoitusten kanssa luovat taatusti rauhoittavan irtioton arjesta, jossa todella voi heittäytyä tietoiseen läsnäoloon ja palautua kuormituksesta. Metsäkylpy on hauskaa yhdessäoloa ja heittäytymistä. Se on luonnon kokemista kaikilla aisteilla. Elämykset räätälöidään aina yksilöllisesti ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan. 


Japanissa on jo 1980-luvulla alettu harjoittaa shinrin-yokua, joka käännetään englanniksi nimellä forest bathing eli suomeksi metsäkylpy. Nimi on peräisin japanin kielestä. Metsäkylpy on yksinkertaisesti ilmaistuna “kylpemistä” metsässä eli metsän ja luontoympäristön aistimista kaikilla aisteilla. Metsäkylpy ei siis ole vain kävelyä metsässä. Siihen kuuluu erilaisia läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia. Metsäkylvyssä luodaan yhteys luontoon näkö,- kuulo-, haju-, maku- ja tuntoaistin kautta. 

 

Naturestedin metsäkylpyelämyksissä tehdään erilaisia harjoituksia, joiden tarkoituksena on keskittyä tietoiseen läsnäoloon luonnossa ja rentoutua kokonaisvaltaisesti luontoa hyödyntäen.  Samalla luontosuhde vahvistuu ja mieli kohenee, kun pysähdytään luonnon äärelle kaikilla aisteilla. Osallistuaksesi metsäkylpyyn et tarvitse aiempaa kokemusta eli voit osallistua avoimin mielin, sillä ohjaaja johdattaa sinut harjoituksiin turvallisesti, lempeästi ja innostavasti. 

Jos etsit elämystä yrityksellesi, voit lukea lisätietoja ja varata elämyksen täältä.

Etsiessäsi elämyslahjaa tai aktiviteettia polttareihin, synttäreihin tai muuhun yksityistilaisuuteen, kurkista lisätietoja ja varaa elämys tästä.

  • Facebook - White Circle

Seuraa meitä

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Y-tunnus 3017906-4

​Since 2019 by Naturested