Rentouttavat luontoelämykset elämäsi tilaisuuksiin tai työyhteisöllesi tyhy- ja virkistyspäivien ohjelmaan

Metsäkylpy on rentouttava ja hauska luontoelämys. Luonnossa rentoutuminen vähentää tutkitusti stressiä ja lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Metsäkylpy on myös luovuutta lisäävää ja yhteisöllistä tekemistä. 

Tutustu yritysten metsäkylpyelämyksiin ja muihin luontolähtöisiin hyvinvointipalveluihimme

Metsäkylpy sopii myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin kuten polttareiden ja  syntymäpäivien aktiviteetiksi hänelle, joka kaipaa rentoutumista ja rauhoittumista.  Tutustu yksityistilaisuuksiimme tai osta lippu verkkokaupasta.

Metsäkylpy tukee ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Metsän tutkitut terveysvaikutukset yhdessä rentoutusharjoitusten kanssa luovat ihanan irtioton arjesta. 

 

Metsäkylpy on luonnon kokemista kaikilla aisteilla, jossa yhdistyy mindfulness. meditaatio

Metsäkylpy on kokonaisvaltainen luontoelämys 
kaikille aisteille

Japanissa on jo 1980-luvulla alettu harjoittaa shinrin-yokua, joka käännetään englanniksi nimellä forest bathing eli suomeksi metsäkylpy. Metsäkylpy on luontoelämys, jossa koetaan luonto kaikilla aisteilla. Siihen kuuluu erilaisia läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia. Metsäkylvyssä luodaan yhteys luontoon näkö,- kuulo-, haju-, maku- ja tuntoaistin kautta. 

Naturestedin metsäkylpyelämyksissä tehdään erilaisia harjoituksia, joiden tarkoituksena on keskittyä tietoiseen läsnäoloon luonnossa ja rentoutua luontoa hyödyntäen. Osallistuaksesi tähän luontoelämykseen et tarvitse mitään välineitä tai aiempaa kokemusta retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta. Voit osallistua avoimin mielin, sillä ohjaaja johdattaa sinut harjoituksiin turvallisesti, lempeästi ja innostavasti.