Rentouttavat luontoelämykset sinulle tai työyhteisöllesi

Metsäkylpy on rentouttava ja hauska luontoelämys. Luonnossa rentoutuminen vähentää tutkitusti stressiä ja lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Metsäkylpy on myös luovuutta lisäävää ja yhteisöllistä tekemistä. 

Yritysten metsäkylpyelämyksistä ja luennoista voit lukea lisätietoja ja tehdä varauksen
 täältä.

  Metsäkylpy sopii myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin kuten polttareiden ja synttäreiden aktiviteetiksi tai elämyslahjaksi hänelle, joka kaipaa rentoutumista. 

Metsäkylpy tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Metsän tutkitut terveysvaikutukset yhdessä rentoutusharjoitusten kanssa luovat ihanan irtioton arjesta. 

Etsiessäsi luontoelämystä itsellesi pienryhmästä tai luonnossa toteutettavaa ohjelmaa yksityistilaisuuteen, katso lisätiedot ja varaa elämys täältä. 

Naturested-9531.jpg

Metsäkylpy on kokonaisvaltainen luontoelämys 
kaikille aisteille

Japanissa on jo 1980-luvulla alettu harjoittaa shinrin-yokua, joka käännetään englanniksi nimellä forest bathing eli suomeksi metsäkylpy. Metsäkylpy on luontoelämys, jossa koetaan luonto kaikilla aisteilla. Siihen kuuluu erilaisia läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia. Metsäkylvyssä luodaan yhteys luontoon näkö,- kuulo-, haju-, maku- ja tuntoaistin kautta. 

Naturestedin metsäkylpyelämyksissä tehdään erilaisia harjoituksia, joiden tarkoituksena on keskittyä tietoiseen läsnäoloon luonnossa ja rentoutua luontoa hyödyntäen. Osallistuaksesi tähän luontoelämykseen et tarvitse mitään välineitä tai aiempaa kokemusta retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta. Voit osallistua avoimin mielin, sillä ohjaaja johdattaa sinut harjoituksiin turvallisesti, lempeästi ja innostavasti.