Rentouttavat luontoelämykset sinulle tai työyhteisöllesi

Metsäkylpy on rentouttava ja hauska luontoelämys. Luonnossa rentoutuminen vähentää tutkitusti stressiä ja lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Metsäkylpy on myös luovuutta lisäävää ja yhteisöllistä tekemistä. Metsäkylpy edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta. 

 

Metsäkylpy toimii helposti lähestyttävänä ja uudenlaisena luontoelämyksenä yritysten virkistyspäiviin, tyhy- ja tykypäivien aktiviteetiksi tai teambuilding-harjoituksena tiimin yhteishengen nostattamiseksi.

 

Metsäkylpy on luontoelämys, joka sopii myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin kuten polttareiden ja synttäreiden aktiviteetiksi tai elämyslahjaksi hänelle, joka kaipaa rentoutumista ja rauhaa. 

Metsäkylpy tukee ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia lukuisilla eri tavoilla. Metsän tutkitut terveysvaikutukset yhdessä erilaisten rentoutus- ja hengitysharjoitusten kanssa luovat rentouttavan irtioton arjesta. Metsäkylpyelämyksen aikana voi todella heittäytyä tietoiseen läsnäoloon ja palautua kuormituksesta. Metsäkylpy on kokonaisvaltainen luontoelämys, joka opettaa uusia taitoja, innostaa ja virkistää. 

Yritysten metsäkylpyelämyksistä ja hyvinvointiluennoista voit lukea lisätietoja ja tehdä varauksen täältä.

Etsiessäsi luontoelämystä itsellesi pienryhmästä tai luonnossa toteutettavaa ohjelmaa yksityistilaisuuteen, katso lisätiedot ja varaa elämys täältä.

Naturested-9531.jpg

Metsäkylpy on kokonaisvaltainen luontoelämys 

kaikille aisteille

Japanissa on jo 1980-luvulla alettu harjoittaa shinrin-yokua, joka käännetään englanniksi nimellä forest bathing eli suomeksi metsäkylpy. Metsäkylpy on luontoelämys, jossa koetaan luonto kaikilla aisteilla. Siihen kuuluu erilaisia läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia. Metsäkylvyssä luodaan yhteys luontoon näkö,- kuulo-, haju-, maku- ja tuntoaistin kautta. 

Naturestedin metsäkylpyelämyksissä tehdään erilaisia harjoituksia, joiden tarkoituksena on keskittyä tietoiseen läsnäoloon luonnossa ja rentoutua luontoa hyödyntäen. Osallistuaksesi tähän luontoelämykseen et tarvitse mitään välineitä tai aiempaa kokemusta retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta. Voit osallistua avoimin mielin, sillä ohjaaja johdattaa sinut harjoituksiin turvallisesti, lempeästi ja innostavasti.