Metsäkylpyelämys yksityistilaisuuksiin 

metsäkylpy ja luontoliikunta

Metsäkylpyelämys yksityistilaisuuksiin Helsingissä (kesto 3h)

Onko sinulla tiedossa synttärit, polttarit, vuosipäivä tai jokin muu tapahtuma, johon etsit sopivaa luonnossa toteutettavaa ohjelmaa? Etsitkö rentouttavaa elämyslahjaa? Kenties aineetonta joululahjaa hänelle, jolla on jo kaikkea?

 

Metsäkylpyelämys on vastauksesi. Metsäkylpy toteutetaan yksityisohjauksessa ja ohjelma räätälöidään asiakkaan toiveet huomioiden. Tämä luontoelämys sopii täydellisesti esim. polttaripäivän tai syntymäpäivien rentouttavaksi ja hauskaksi ohjelmanumeroksi.

 

Metsäkylpy sopii erilaisiin yksityistilaisuuksiin, sillä se on muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Metsäkylpy on myös mahdollista tilata asiakkaan luo, sillä palvelumme liikkuvat pyydettäessä. Pääsääntöisesti elämys toteutetaan Uutelassa, joka sijaitsee Itä-Helsingin Vuosaaressa. Paikanpäälle pääsee helposti myös julkisilla liikennevälineillä. 

 

Metsäkylpyelämys on loistava tapa olla aidosti läsnä hetkessä ja lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Yhdessä koettu metsäkylpyelämys on hauskaa, virkistävää ja rentouttavaa tekemistä luonnossa. Heittäytyminen on sallittua!

 

Metsäkylpyelämykseen sisältyy:

  • yksityinen opas koko elämyksen ajan

  • tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista ja ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista

  • rentoutus- ja meditaatioharjoituksia

  • läsnäoloharjoituksia

  • herkullinen, monipuolinen ja terveellinen välipala suomalaisilta pientuottajilta 

  • luovuutta lisäävä harjoitus luonnon elementtejä hyödyntäen

 

Ajankohta:

Metsäkylvyn ajankohta on varaustilanne huomioiden sovittavissa täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Elämyksiä toteutetaan ympäri vuoden. Ohjelma sovelletaan vuodenaikojen mukaan kyseiseen vuodenaikaan sopivaksi.  Ehdota teille sopivaa ajankohtaa varauslomakkeella. Metsäkylpy tapahtuu aina yksityisohjauksessa sinun ryhmälle yksityisesti. 

 

Hinnoittelu:

2 hlö = 169€

3 hlö =  249€

4 hlö = 279€

5 hlö = 349

6 hlö = 390€

7 hlö = 450€

8 hlö = 510€

9 hlö =  550€

10 hlö = 580€

 

Lisähenkilöt 58€/ hlö

yli 15 hengen ryhmistä kysy tarjous erikseen

(hinnat sisältävät ALV 24%)

 

HUOM! Naturested järjestää myös pienryhmäohjauksia, joihin kuka tahansa voi ilmoittautua mukaan. Näiden ajankohta ilmoitetaan erikseen, mutta ne ovat toistaiseksi tauolla koronarajoitusten vuoksi. Jos olet ostanut/ saanut lahjakortin pienryhmään, ota yhteyttä  ja sovitaan aika ohjaukselle erikseen. Pienryhmät jatkuvat keväällä 2021.

Ryhmä metsässä marjastamassa
 

Kyllä, haluan varata

metsäkylpyelämyksen!

Varausehdot 

  • Facebook - White Circle

Seuraa meitä

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Y-tunnus 3017906-4

​Since 2019 by Naturested