Rentouttava luentoelämys Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla 

Metsäkylpyelämys pienryhmässä
Itä-Helsingin Uutelassa (3h)
 

Metsäkylpyelämys pienryhmässä on rentouttava ja energisoiva luontoelämys merellisessä Itä-Helsingin Uutelassa. Olemme ulkona ja pidämme turvavälit muihin osallistujiin. 

 

Metsäkylvyssä sukellat luontoon kaikilla aisteilla. Metsäkylpy on luontoelämys, jossa opit käytännön harjoitusten avulla luonnon hyvinvointivaikutuksista, tietoisesta läsnäolosta ja rentoutumisesta.

 

Metsäkylpyelämys on sekoitus tietoisuustaitoja, meditaatioharjoituksia sekä luontoyhteyden vahvistamista.  Teemme tämän luontoelämyksen aikana erilaisia harjoituksia, jotka opettavat rentoutumaan ja palautumaan. Lisäksi nautimme maittavat eväät, joiden raaka-aineet ovat lähiluonnosta. 

 

Tämä luontoelämys tarjoaa todellista arjen luksusta ja rentoutumista ohjatusti! Luontoelämys järjestetään ennakkoon ilmoitettuna ajankohtana ja voit maksaa sen ilmoittautumisen yhteydessä.

Naturested metsäkylpyelämys pienryhmässä opettaa luonnosta, mindfulness-tadioista, metsäme
 
Läsnäolo luonnossa ja luonnon äärelle pysähtyminen on todellista hyvinvoinPolttarielämys,

Luontoelämys
 yksityistilaisuuteen Helsingissä tai  pääkaupunkiseudulla (2h)

Metsäkylpyelämys on täydellinen luontoelämys polttareiden, synttäreiden tai muun yksityistilaisuuden ohjelmanumeroksi. Se sopii kaikille eikä vaadi aiempaa kokemusta luontoliikunnasta tai retkeilystä! 

Metsäkylpy yksityistilaisuuksiin sopii täydellisesti esim. polttaripäivän tai  syntymäpäivien ohjelmanumeroksi. Luontoelämyksemme liikkuvat lisämaksusta ja pyydettäessä myös asiakkaan luo.

Metsäkylvyssä nautitaan luonnosta kaikilla aisteilla tehden erilaisia rentoutus- ja läsnäoloharjoituksia. Metsäkylpy on hauska, rentouttava ja yhteenkuuluvuuden tunnetta lisäävä luontoelämys, joka opettaa nauttimaan lähiluonnosta uusin silmin. 

 
Ryhmä metsässä marjastamassa

Ota yhteyttä Naturestediin!

Kiitos yhteydenotostasi!