top of page

Naturested-yrittäjä palkittiin Vuoden Restonomiksi!

Sain joulukuussa 2023 puhelun, jossa kerrottiin, että minulle on myönnetty Vuoden Restonomi 2023 -palkinto. Ensimmäisenä ajattelin, että meniköhän tämä puhelu nyt väärään osoitteeseen, vai olenko minä todella tällaisen kunniamaininnan saanut? Kyllä, oikeaan numeroon oli puhelu saapunut!


"Vuoden Restonomi -palkinto on kunniamaininta Haaga-Heliasta valmistuneelle restonomille, joka on innovatiivisuudellaan ja esimerkillisyydellään viitoittanut tietä tuleville restonomeille. Valinnan tekee Haagan Restonomit, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan restonomikampukselta valmistuneiden restonomien taustayhteisö. " (haaga-helia.fi)


Valintakriteereissä oli ilmeisesti painotettu juurikin tätä innovatiivisuutta ja alan uudistamista sekä kestävää kehitystä tukevaa toimintaa. Minua kiitettiin myös siitä, että olen jatkokouluttautunut alalla ja nykyisin toiminkin yrittäjyyden ohessa matkailu- ja elämysalan opettajan ammattikorkeakoulussa.


Ihmisen mieli on kyllä siinä mielessä jännä, että tällaisten kunniamainintojen ja kiitoksen yhteydessä sitä helposti alkaa verrata itseään muihin, löytää syitä, miksi joku toinen olisi ollut parempi vaihtoehto. On vaikea vastaanottaa selkä suorassa ja leuka pystyssä ansaitsemaansa kiitosta. Ehkä se on tätä suomalaista nöyryyttä, että eihän nyt omista saavutuksistaan saa puhua ääneen, että ei vaan ylpisty. ;) Näissä hetkissä voikin harjoitella tunnistamaan näitä tunteita ja pohtimaan juurisyitä sille, miksi palkinnon tai kiitoksen vastaanottaminen on vaikeaa. Hetken kuluttua sain kuitenkin itsekin käännettyä nämä tunteet myönteisiksi. Nyt voin seistä selkä suorassa palkinnosta ylpeänä ja siitä iloiten. Mielestäni on hienoa, että esimerkiksi yrityksen vastuullisuus ja hyvän tekeminen yhteiskunnallisella tasolla huomioidaan. Menestyksen mittareina tänä päivänä voi toimia esimerkiksi yrittäjän esiintuoma arvomaailma eikä kaikkea menestystä mitata pelkästään taloudellisen menestyksen näkökulmasta. Tätä toivoisin lisää tulevaisuudessakin!


Kiitos vielä kerran Haaga-Helia tästä kunniamaininnasta. Kannan sitä kiitollisuudella ja lupaan jatkossakin toimia suunnannäyttäjänä tuleville restonomeille.
: Kaisa Koskinen


Naturested-yrityksen perustaja
28 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page