Naturestedin tarina

Naturested on luontolähtöiseen hyvinvointiin ja ympäristökasvatukseen keskittynyt yritys, joka pyrkii toiminnallaan edistämään ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä vahvistamaan ihmisten luontosuhdetta. Naturested uskoo ihmisen ja luonnon väliseen tasapainoon. Kannustamme ihmisiä pitämään huolta itsestään ja ympäristöstään. Naturestedin toiminta pohjautuu vahvasti tutkittuun tietoon käytännönläheisesti ja helposti lähestyttävästi.

 

Naturested on syntynyt rakkaudesta luontoon ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Elämykset on rakennettu tarkasti asiakkaiden toiveita kuunnellen. Luonnon elvyttävää ja palauttavaa vaikutusta on tutkittu tieteellisesti laajasti. Luonnolla on todettu useita terveyttä edistäviä vaikutuksia.

 

Naturestedin elämykset perustuvat luonnon hyvinvointivaikutuksiin. Elämysten aikana pyritään rentoutumaan kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa kuunnellen. Lisäksi Naturested tarjoaa luentoja ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja luonnon hyvinvointivaikutuksista arjen- ja työssä jaksamisen tueksi. Naturested ymmärtää yritysmaailman toiveet ja tarpeet, ja pyrkii toiminnallaan vastaamaan niihin. Uskomme, että hyvinvoiva ihminen on myös tuottavampi ja osaa johtaa itseään paremmin, jonka merkitys työelämässä korostuu yhä enemmän. 

 Metsäkylpyelämykset ovat kehittyneet vuosien ohjauskokemuksen, opiskellun tiedon ja asiakkailta saadun palautteen kautta. Metsäkylpyelämys yksityisille on tarkoitettu yksityistilaisuuksiin ja sopii esimerkiksi polttareiden tai syntymäpäiväjuhlien aktiviteetiksi.

 

Metsäkylpy yritysryhmille on yrityksen toiveisiin räätälöity kokonaisuus, joka sopii esimerkiksi tyhy,- ja tykypäivän aktiviteetiksi. Yritykset saavat elämyksen jälkeen tietoonsa myös työyhteisön koetun hyvinvoinnin muutokset ennen ja jälkeen elämyksen. Tämä toteutetaan työntekijöille anonyymisti teetettävän hyvinvointikyselyn kautta. Naturestedin järjestämä moniaistillinen luento sopii yrityksille  erilaisiin virkistyspäiviin tai työhyvinvointia tukevaksi toiminnaksi. Se on mahdollista järjestää yrityksen omissa tiloissa. Elämykset ja luennot ovat ympärivuotisia ja ohjelmaa räätälöidään elämyksissä myös vuodenaikojen mukaan. 

 

Metsäkylpy (Shinrin-yoku) kehitettiin Japanissa 1980-luvulla. Naturestedin elämyksissä yhdistetään perinteisiä japanilaiseen metsäkylpyyn kuuluvia harjoituksia modernilla twistillä sekä erilaisia läsnäolo- ja rentoutusharjoituksia. 

Naturestedin elämykset ja luennot on rakennettu vankalla ammattitaidolla. Palveluiden keskiössä on asiakas, jonka vuoksi ohjelma on mahdollista räätälöidä tarkasti asiakkaan toiveita kuunnellen. Olemme saaneet asiakkailta suurta kiitosta ja positiivista palautetta erityisesti innostavasta ohjelmasta, yksityiskohtien huolellisesta suunnittelusta ja ammattitaitoisesta ohjauksesta. Se on vahvistanut tunnetta siitä, että olemme oikealla polulla. 

Naturested ei paranna ainoastaan ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Se on myös silta ihmisten ja luonnon välillä, jotta oppisimme arvostamaan ja kunnioittamaan luontoa. Naturested vie ihmiset omien arvojensa äärelle opettaen oman kehon ja mielen kuuntelua. Läsnäoloharjoitukset yhdessä luonnon palauttavan vaikutuksen kanssa antavat energiaa, joka lisää iloa omaan arkeemme ja työhömme. 

 

Tervetuloa voimaan hyvin ja kokemaan luonto kaikilla aisteilla. 

 

 

Kaisa Koskinen

Naturested-yrityksen perustaja

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  • Facebook - White Circle

Seuraa meitä

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Y-tunnus 3017906-4

​Since 2019 by Naturested