top of page

 Naturested-yrityksen tarina 

Ihminen on kautta aikojen ollut osa luontoa.  Nykyinen digitalisaatio, hektinen elämäntapa ja urbanisaatio ajaa meitä kuitenkin yhä kauemmas luonnosta. Siksi juuri nyt metsäkylpyjen harjoittaminen on tärkeämpää kuin koskaan.

 

Eräänä marraskuun iltana vuonna 2018 luin artikkelin Japanissa suuren suosion saaneista metsäkylvyistä eli Shinrin-Yoku metsäterapiasta. Shinrin-Yoku eli metsäkylpy on japanista jo 1980-luvulta peräisin oleva menetelmä. Menetelmän tutkitut hyvinvointivaikutukset herättivät kiinnostukseni, sillä olen itse kokenut voimakkaasti luonnon hyvää tekevän vaikutuksen lähes koko elämäni. Luonto on itselleni paikka, jossa koen olevani oma itseni. Luontoon voi mennä silloinkin, kun on stressaantunut tai väsynyt. Luonnosta saa aina vastauksia, levollisuutta, energiaa, iloa ja rauhaa.

Innostuneena metsäkylvyistä aloin opiskella aiheesta lisää ja syvensin osaamistani metsäkylvyistä ja metsäterapiasta, ympäristökasvatuksesta sekä luontolähtöisestä hyvinvoinnista. Syksyllä 2019 pääsin matkustamaan Japaniin ja innostus metsäkylpyihin syveni entisestään. Hypättyäni metsäkylpyjen maailmaan, tunsin suuren halun kertoa siitä muillekin, koska se todella toimii!

 

Olen lapsuudesta asti liikkunut paljon metsissä ja aistinut luontoa ympärilläni. Vasta ulkomailla asuttujen vuosien jälkeen havahduin ymmärtämään Suomen luonnon ainutlaatuisuuden.

 

Ymmärrys Suomen luonnon ainutlaatuisuudesta, kiinnostus luontolähtöiseen hyvinvointiin sekä halu auttaa ihmisiä onnelliseen ja kestävään elämäntapaan synnytti palon oman yrityksen perustamiseen. Näin syntyi Naturested. 

 

 

Naturested-yrityksen tarina ja perustaja
Naturested metsäkylpyohjaaja, ympäristök

Missiona auttaa ihmisiä löytämään tasapaino itsensä ja luonnon kanssa

Naturested on luontolähtöiseen hyvinvointiin keskittynyt yritys, joka pyrkii toiminnallaan edistämään ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä vahvistamaan ihmisten luontosuhdetta.

 

Naturested on erikoistunut kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa rentouttaviin, ohjattuihin metsäkylpyihin sekä moniasitillisiin hyvinvointiluentoihin. 

 

 Asiakkailta saatu positiivinen palaute metsäkylvyistä ja muista hyvinvointipalveluista on vahvistanut tunnetta siitä, että Naturested vastaa juuri tämän ajan kriittisiin haasteisiin digitalisoitavassa ja urbanisoituvassa maailmassa.

Naturested on olemassa, jotta oppisimme arvostamaan omaa hyvinvointiamme ja meitä ympäröivää luontoa. Metsäkylpy voi toimia siltana oman itsensä kuunteluun, oman sisäisen palon löytämiseen tai motivoida liikkumaan ja rentoutumaan luonnossa. 

 

Lämpimästi tervetuloa voimaan hyvin, oppimaan uutta ja kokemaan luonto kaikilla aisteilla! 

bottom of page