Työhyvinvointia tukeva luontoelämys yrityksille hyvinvointi- ja virkistyspäivien ohjelmaan

Naturested opastaa yrityksesi tärkeintä voimavaraa eli työntekijöitä palautumaan metsäkylvyn tarjoaman energian avulla.

Tarjoamme työyhteisöille virkistäviä ja työhyvinvointia tukevia luontoelämyksiä pääkaupunkiseudulla.

 

Metsäkylpy sopii aktiviteetiksi tyhy- ja tykypäiviin, virkistyspäiviin sekä erilaisiin tilaisuuksiin. Metsäkylpy järjestetään turvaväleillä ulkona ja pienryhmässä. 

 

Metsäkylvyn tavoitteena on palauttaa kehoa ja mieltä sekä lievittää stressiä. Metsäkylvyssä tiimihenki kasvaa ja luovuus lisääntyy. Elämys tarjoaa hauskaa yhdessä tekemistä, johon jokainen voi osallistua. Opettelemme luonnon avulla keskittymistä nykyhetkeen ja rentoudumme erilaisia rentoutusharjoituksia hyödyntäen. Metsäkylpy lisää keskittymiskykyä ja kohentaa mielialaa. Se parantaa työntekijöiden tuottavuutta. 

 

Metsäkylpy on tehokas tapa vähentää kuormitusta ja lisätä tiimin välistä yhteishenkeä. Se tekee tutkitusti hyvää ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, lievittää stressiä ja parantaa työssä jaksamista. Kyselymme mukaan työntekijöiden kokema rentoutuneisuus on kasvanut metsäkylpyelämysten aikana jopa 50%–70%.

 

Ohjattujen metsäkylpyjen lisäksi voit varata työyhteisölle moniaistillisen hyvinvointiluennon, joka järjestetään yrityksen tiloissa. Luennon aiheena on luonnon hyödyntäminen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja työssä jaksamisen tukena, kuormituksesta palautuminen sekä itsensä johtaminen.  Luennon tukena käytetään luonnon elementtejä. 

Työhyvinvointia tukeva metsäkylpyelämys yrityksille virkistyspäivien ohjelmaan

Metsäkylpy on hauskaa ja rentouttavaa toimintaa tyky- ja tyhypäivän aktiviteetiksi sekä erilaisiin yritystilaisuuksiin. Metsäkylvyssä tiimin jäsenet voivat oppia läsnäolotaitoja luonnossa arjesta palautumisen ja työssä jaksamisen tueksi. Metsäkylpy tarjoaa työhyvinvointia tukevaa ja yhteisöllistä tekemistä, joka lisää tutkitusti keskittymiskykyä ja luovuutta. Kun työntekijät voivat paremmin, koko työyhteisö menestyy. Metsäkylvystä saa oivalluksia itsensä johtamiseen ja kuormituksesta palautumiseen. 

 

Metsäkylpy on keino olla aidosti läsnä hetkessä ja lisätä ryhmän keskinäistä dynamiikkaa. Sisältö räätälöidään aina yrityksen omien toiveiden mukaan.
 

Metsäkylpyyn sisältyy:

 • ohjattuja rentoutusharjoituksia 

 • tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista ja ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista

 • tietoisen läsnäolon harjoittelua

 • välipala suomalaisilta pientuottajilta luonnon antimia hyödyntäen 

 • halutessaan yritys saa tulokset ohjelman vaikuttavuudesta työntekijöiden koettuun hyvinvointiin

 • yrityksen tarpeisiin ja toiveisiin räätälöity kokonaisuus

Tapaamispaikka:

Helsingin Aurinkolahdessa kahvila Kampelan edessä, mistä lähtö ja paluu Uutelaan ryhmän kanssa erikseen sovittuna ajankohtana. 

Palvelu on pyydettäessä mahdollista järjestää myös toisessa luontokohteessa tai eri paikkakunnalla. Kysy tarjousta ja metsäkylpy liikkuu yrityksenne luo! 

Hinnoittelu: 

alle 5 hengen ryhmä = 490€

6-9 hengen ryhmä = 570€

10-15 hengen ryhmä = 63€ /hlö

yli 15 hlö - kysy tarjous erikseen!

Lopullinen hinta määräytyy yrityksen tarpeisiin yksilöllisesti räätälöidyn sisällön mukaan.

(Hintoihin  lisätään alv 24%)

Naturested-9564.jpg
CSC_4308-2.jpg

Moniaistillinen hyvinvointiluento ja ohjattu rentoutuminen yrityksen tiloissa

Kokonaisvaltaisella hyvinvoinnilla on myönteinen vaikutus työssä sekä arjessa jaksamiseen. Kokonaisvaltainen hyvinvointi muodostuu henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tasapainosta. Luennon aikana tutustutaan luonnon hyvinvointivaikutuksiin ja tietoisen läsnäolon hyödyntämiseen itsensä johtamisessa sekä työssä jaksamisessa. 

Moniaistilliseen hyvinvointiluentoon sisältyy:

 • Konkreettisia ratkaisuja ja työkaluja henkilöstön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä työssä jaksamisen edistämiseksi

 • Tutkittua tietoa innostavasti ja käytännönläheisesti 

 • Esimerkkejä, miten luontoa voi hyödyntää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa

 • Ryhmää osallistava ja vuorovaikutteinen ilmapiiri, jossa ryhmä pääsee pohtimaan tehtäviä yhdessä

 • Ohjattu rentoutusharjoitus luennon lopuksi

 • Luonnon ääniä, tuoksuja sekä video- ja kuvamateriaalia

Luennon tukena käytetään metsän ääni,- ja kuvamaailmaa sekä tuoksuja. Naturested tuo metsän rauhan ja sen terveysvaikutukset mukanaan toimistollenne innovatiivisella tavalla. Saatte konkreettisen tiedon ja käytännön esimerkit osallistavan ohjelman kautta sekä rentoutusharjoituksen samassa paketissa. Luennon jälkeen osallistujilla on taatusti rentoutuneempi ja rauhallisempi olotila sekä uusia oivalluksia mukaan arjessa ja työssä jaksamisen tueksi. Luennon jälkeen henkilöstöllä on myös konkreettisia työkaluja itsensä johtamiseen. 

 

Kesto: 60-90 min. (sopimuksen mukaan)

Paikka: Yrityksen, seuran tai yhdistyksen omissa tiloissa 

Luennoitsija: Luontolähtöisen hyvinvoinnin, ympäristökasvatuksen sekä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntija Kaisa Koskinen

 

Kaisalla on lähes kymmenen vuoden kokemus hyvinvoinnin parissa työskentelystä. Hän on erikoistunut luontolähtöiseen hyvinvointiin, joka on maailmalla laajasti käytetty menetelmä terveyden edistämiseksi.

Kysy räätälöity tarjous. Luennon sisältö rakennetaan aina yksilöllisesti yrityksen toiveisiin ja tarpeisiin. 

 

Asiakaskokemuksia

Fambition Consulting Oy

"Vietimme hyvinvointipäivän Naturestedin metsäkylvyssä Kaisan opastamana. Kokemus oli hyvin voimaannuttava: koko tiimi koki saaneensa uudenlaista virtaa ja energiaa. Kaisan vahva asiantuntijuus mindfulnessista ja luonnon positiivisista vaikutuksista sekä lempeä ja innostava opastustyyli kruunasivat kokemuksen. Metsäkylpy oli yksityiskohtia myöten loppuun asti mietitty kokonaisuus, jossa saimme todella päästää irti suorittamisesta ja heittäytyä nauttimaan metsästä kaikin aistein.

 

Suosittelemme Naturestedin metsäkylpyä kaikille työyhteisöille ja tiimeille, jotka haluavat edistää työntekijöidensä hyvinvointia, läsnäoloa, palautumista ja luovuutta."

Uudenmaan liitto 

Tutkimuspäällikkö Ari Lainevuo

"Uudenmaan liiton strategian Henkilöstökokemus-toteuttamisjoukkue eli Hekotojo oli muutaman vieraansa kanssa kauniina syyskuun alun tiistaina Vuosaaressa Naturested-yrityksen ohjaajan Kaisa Koskisen vetämässä kolmituntisessa metsäkylvyssä. Kukaan ei kylvyssä kastunut, mutta erilaisia mielen ja kehon kevyitä harjoituksia sisältänyt sessio luonnon helmassa metsässä ja meren rannalla toi virkistyneen ja uudistuneen olon. Kuusenkerkkätee ja vegaaninen välipala maistuivat rantakallioilla, jonka jälkeen omaehtoisten luonnon materiaaleista koostuvien taideteosten tekeminen inspiroi ja innosti."

Plan International Suomi

"Pääsimme nauttimaan toistemme seurasta pitkästä aikaa ja jakamaan rentouttavan luontokokemuksen Naturestedin metsäkylvyssä. Työkavereiden tapaaminen tuntui erityisen merkittävältä näinä aikoina ja Kaisa huolehti järjestelyjen turvallisuudesta esimerkillisesti. Ohjelma oli kaikille sopiva ja tunnelma oli sydämellinen ja välitön. Aistit avaavan metsäkylvyn kruunasi rantakallioilla tarjoiltu maukas ja esteettisesti tarjoiltu laadukas välipala."

Johanna Koivunen, 

työnantajan kokemus

"Metsäkylpy tiimipäivän ohjelmassa vahvisti yhteishenkeämme ja oli rauhoittavaa yhdessä tekemistä. Työasiat unohtuivat heti metsään astuttaessa, eikä kellonajalla ollut enää väliä. Kaisa huolehti kaikesta ja opetti olemaan läsnä luonnossa. Ihana ja rauhoittava tiimipäivä, suosittelen kaikille!"

Kyllä, haluan panostaa työntekijöiden hyvinvointiin!

Mistä palvelusta yrityksenne on kiinnostunut?
Naturested

Y-tunnus 3017906-4

Helsinki, Finland

+358 40 5733 873

hello@naturested.com

 
 • Facebook - White Circle

Seuraa meitä

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Y-tunnus 3017906-4

​Since 2019 by Naturested