Luonnosta virtaa ja energiaa yritysten virkistyspäiviin sekä tyhy- ja tykypäiviin

Naturested opastaa yrityksesi tärkeintä voimavaraa eli työntekijöitä palautumaan ja voimaan paremmin.

Tarjoamme työyhteisöille vastuullisesti toteutettuja, työhyvinvointia tukevia luontoelämyksiä virkistyspäiviin sekä tyhy- ja tykypäiviin Uudellamaalla. Palvelut liikkuvat pyydettäessä myös muille paikkakunnille, mm. Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaalle. Räätälöimme elämykset aina asiakkaan toiveiden mukaan!

 

 Metsäkylpyelämys yritysten virkistyspäivien sekä tyhy- ja tyky-päivien ohjelmassa on hauskaa ja rentouttavaa yhdessä tekemistä, mikä sopii kaikille, palauttaa ja kohentaa mielialaa.

 

Kauttamme voit myös tilata monipuolisen luontopäivän yhdistäen rauhallisempaa ja aktiivisempaa luontoliikuntaa. Toteutamme tyhy-päivät ja muut tilaisuudet asiakkaan toiveiden mukaisesti joustavasti.

 

Kysy myös tarjousta kestävän hyvinvoinnin tai ympäristökasvatuksen asiantuntijapuheenvuorosta tai laajemmasta koulutuskokonaisuudesta. Palvelut on pyydettäessä mahdollista toteuttaa esteettömästi. 

 

Metsäkylpyelämys luonnossa yrityksen tyhy- ja tykypäiviin, virkistyspäiviin sekä erilaisiin tilaisuuksiin. Metsäkylpy on rauhallinen aktiviteetti, jossa koetaan luonto kaikilla aisteilla.

Luento / workshop, jonka pääteemana on kestävä hyvinvointi. Kiehtova luento tuo yhteen ihmisen, luonnon ja kestävyyden toivoa ja innostusta herättävällä tavalla.  Hyvinvointiluennon tarkempi sisältö räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan.   

Luonnossa tapahtuva tavoitteellinen fasilitoitu työpaja, jossa tietotyö ja toimisto siirtyvät metsään! Ohjelmaan sisältyy myös rentouttava metsäkylpy ja lounastarjoilu.

Luontoliikunta antaa uusia elämyksiä,  luo yhteenkuuluvuutta ja synnyttää voimamakkaita muistoja. Kauttamme voit tilata esim. melontaa ja maastopyöräilyä osaksi virkistyspäivää. 

 

Metsäkylpyelämys työyhteisön virkistymiseen

 • Perustuu japanilaiseen Shinrin-Yoku menetelmään

 • Tieteellisesti tutkittuja luonnon hyvinvointivaikutuksia

 • Palauttaa, virkistää ja lisää yhteenkuuluvuutta työyhteisössä

 

 

Esimerkkiohjelma:

 • Ohjattuja rentoutusharjoituksia 

 • Tietoa ja keskustelua luonnon vaikutuksista kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

 • Tietoisen läsnäolon harjoituksia & aistiharjoitteita (mindfulness)

 • Kevyttä liikettä kehoa avaavilla venytyksillä ja hengitysharjoituksilla

 • Terveellinen välipala suomalaisilta pientuottajilta metsäteemalla

 • Tiimihenkeä vahvistava taidetehtävä luonnon elementeillä

 • Ohjelman kesto yhteensä n. 3 h

 • Toteutus Helsingin Uutela, Espoon Nuuksio tai pyydettäessä muu luontokohde

 • Kokonaisuus räätälöidään yrityksen toiveiden mukaan

 • Metsäkylvyn ohjaa luonto-ja ympäristöalan kokenut ammattilainen sekä Naturested-yrityksen perustaja Kaisa Koskinen

Esimerkkihinnoittelu: 

 • 10-15 hlö = 65 € /hlö + alv 24%

 • Lopullinen hinta määräytyy luontokohteen ja räätälöidyn ohjelman sekä tarjoiluiden suhteen

 • Järjestämme myös suurempia luontopäiviä aina 100 hengen tilaisuuksiin asti. Ota yhteyttä ja rakennetaan unelmienne luontopäivä toiveidenne mukaan!

 • Huom! Palvelu on mahdollista toteuttaa esteettömästi. Mainitse tästä tarjouspyynnössä.

 

Pyydä tarjous!

Naturested metsäkylpyelämykset ja hyvinvointiluennot luonnosta.jpg
 
Naturested metsäkylpyohjaaja, ympäristökasvattaja ja yrittäjä Kaisa Koskinen

Kestävä hyvinvointi -luento 

Kestävä hyvinvointi on kokonaisvaltaista lähestymistä elintasoon, elämänlaatuun ja
kestävyyteen. Kestävyyspyrkimykset yhdistyvät hyvän elämän tavoitteluun yksilön, yhteiskunnan ja ympäristön näkökulmasta.

 

Ihmisen tarpeiden ja hyvinvoinnin nykyistä kokonaisvaltaisempi ymmärtäminen luo uusia mahdollisuuksia kestävän yhteiskunnan rakentamiseksi.

Inspiroivien esimerkkien kautta osallistuja hämmästyy, mitä kaikkea ihmiset voivatkaan oppia luonnon ilmiöistä? Kiehtova luentokokonaisuus tuo yhteen ihmisen, luonnon ja kestävyyden toivoa herättävällä sekä käytännönläheisellä otteella unohtamatta tiedemaailman häkellyttäviä esimerkkejä.

Luento päättyy rentoutusharjoitukseen, joka jättää osallistujalle rauhallisen mielen ja kevyen olotilan.​Toteutus etä- tai lähitoteutuksena. 

Ympäristökasvattaja Kaisa Koskinen luennoi ryhmää osallistavasti ja innostavasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-alueista kestävän kehityksen näkökulmasta. Kaisalla on yli 10 vuoden kokemus liikunta,- hyvinvointi- ja ympäristöalalla työskentelystä. Hänellä on luennoitsijana innostava ja ryhmää osallistava ote.

 

Pyydä tarjous!

Työpäivä metsässä

Ovatko työpäivät usein yhtä pitkää etäkokous puuroa ja osallistujia on vaikea saada keskittymään?

Metsäfasilitoinnin avulla toteutamme kokoukset ja työpajat luonnossa. Luonnossa niistä saa parhaan mahdollisen hyödyn irti ja samalla kiinnitetään huomiota hyvinvointiin.

 

Irtiotto laitteista ja digitaalisesta maailmasta on mahdollisuus syvempiin kohtaamisiin, parempaan läsnäoloon ja vuorovaikutukseen.

Esimerkkiohjelma:

 • Fasilitoitu työpaja etukäteen sovittujen tavoitteiden työstämiseen pohdintatehtävillä ja ryhmätyöharjoituksilla

 • Rentouttava metsäkylpy: aisti- ja läsnäoloharjoituksia, luovuutta lisäävä harjoitus sekä tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista

 • Keittolounas, letut ja kahvit

 • Toteutus Helsingin Uutela, Espoon Nuuksio, Vantaan Sipoonkorpi tai pyydettäessä muu luontokohde

 • Ohjelman kesto yhteensä n. 6 h

Työpajan ohjaa  ja suunnittelee liiketoiminnan kehittäjä ja konsultti Aino-Maija Vaskelainen, jonka erityisosaamista on metsäfasilitointi.  Metsäkylvyn ohjaa ympäristökasvattaja ja hyvinvointialan ammattilainen Kaisa Koskinen. 

Esimerkkihinnoittelu:

 • 10-15 hlö = 150€ /hlö + alv 24%

 • Lopullinen hinta määräytyy luontokohteen ja räätälöidyn sisällön suhteen

 

Pyydä tarjous!

Työntekijöiden hyvinvointia eli työhyvinvointia metsäkylvystä
 
 
Sunset Kayak

Luontoliikuntaa

Naturestedin kumppaniverkoston ansiosta voit tilata laajasti erilaisia luontoliikuntapalveluita osaksi yrityksen virkistyspäivää. Vaihtoehtoja ovat muun maussa maastopyöräily ja kajakkimelonta. 

Luontoliikunnan voi lisäksi yhdistää metsäkylpyelämykseen tai Naturestedin muihin palveluihin.  Esimerkiksi koko työyhteisön virkistyspäivässä halukkaat voivat valita aktiivisempaa luontoliikuntaa, kun osa porukasta osallistuu rauhallisempaan metsäkylpyyn. 

​ Maastopyöräily on hyvä aktiviteetti peruskuntoisille osallistujille, jotka nauttivat metsäpoluilla liikkumisesta. Aikaisempaa maastopyöräilykokemusta ei tarvita. 

 

Kajakkimelonta sopii kaiken ikäisille ja peruskuntoisille osallistujille, joilla on uimataito. Aikaisempaa melontakokemusta ei tarvita. Melojat saavat opastuksen melontaan, rantautumiseen ja varusteiden käyttöön.  Ryhmää ohjaa aina melontaan perehtynyt ohjaaja. 

 

Pyydä tarjous!

Näin asiakkaamme kertovat palveluistamme: 

Naturestedin metsäkylvyssä tyhypäivien ja tykypäivien ohjelmassa tarjolla eväitä suomalais

"Suomen luonnonsuojeluliiton toimijat pääsivät rentoutumaan Syyspäivien päätteeksi Naturestedin Metsäkylpyyn. Kaisan opastus oli selkeää ja ammattitaitoista.

Koko päivän tietokoneen ääressä istuneille osallistujille Metsäkylpy tuli tarpeeseen ja jätti päivän jälkitunnelmaksi virkistäytyneen olon. Samalla saimme myös ohjeet ja kipinän erilaisiin aisti- ja rentoutumisharjoituksiin omia luontoretkiä varten.

Suosittelemme Metsäkylpyä lämpimästi yritysten ja järjestöjen virkistyspäiviin ja yhdessäoloon. Asiointi Kaisan/Naturestedin kanssa oli aina ensimmäisestä yhteydenotosta viimeiseen hengitysharjoitukseen

asti sujuvaa, lämminhenkistä ja asiantuntevaa. Kiitos!"

Suomen Luonnonsuojeluliitto

Asiakkaidemme terveisiä

Plan International Suomi

"Pääsimme nauttimaan toistemme seurasta pitkästä aikaa ja jakamaan rentouttavan luontokokemuksen Naturestedin metsäkylvyssä. Työkavereiden tapaaminen tuntui erityisen merkittävältä näinä aikoina ja Kaisa huolehti järjestelyjen turvallisuudesta esimerkillisesti. Ohjelma oli kaikille sopiva ja tunnelma oli sydämellinen ja välitön. Aistit avaavan metsäkylvyn kruunasi rantakallioilla tarjoiltu maukas ja esteettisesti tarjoiltu laadukas välipala."

Uudenmaan liitto

​​"​​Uudenmaan liiton strategian Henkilöstökokemus-toteuttamisjoukkue oli Vuosaaressa Naturested-yrityksen ohjaajan Kaisa Koskisen vetämässä metsäkylvyssä. Kukaan ei kylvyssä kastunut, mutta erilaisia mielen ja kehon kevyitä harjoituksia sisältänyt sessio luonnon helmassa metsässä ja meren rannalla toi virkistyneen ja uudistuneen olon. Kuusenkerkkätee ja vegaaninen välipala maistuivat rantakallioilla, jonka jälkeen omaehtoisten luonnon materiaaleista koostuvien taideteosten tekeminen inspiroi ja innosti."

Kupli Oy 

"Virkistyspäivänä markkinointitoimisto Kuplin tiimi pääsi pitkästä aikaa tapaamaan kasvotusten melkein koko tiimin voimin.  Kokeilimme erilaisia keinoja rentoutua metsässä ja lopulta saimme myös testata luovuuttamme ja tehdä pienen kollektiivisen taideteoksen metsän ja merenrannan tarjoamista elementeistä. Metsäkylpy sopii hyvin juuri työpaikkojen tyky-, tyhy- ja virkistyspäivien ohjelmaan. Kuplin tiimi suosittelee lämpimästi!"

Meihin luottavat myös muun muassa

Naturested yhteistyökumppani
Naturestedin asiakas Helsingin kaupunki
Naturested asiakas Turun kaupunki
Stadin Ammattiopiston logo.png
Naturestedin asiakkaan Haaga-Helia-logo
 

Kysy lisätietoja tai varaa Naturestedin ohjelma yrityksellenne 

Kiitos yhteydenotostasi!

Naturested Oy

Y-tunnus  3233066-1

Helsinki, Finland

+358 40 5733 873

hello@naturested.com