Luonnosta virtaa ja energiaa yritysten virkistyspäiviin sekä tyhy- ja tykypäiviin

Naturested opastaa yrityksesi tärkeintä voimavaraa eli työntekijöitä palautumaan.

Naturested tarjoaa työyhteisöille vastuullisesti toteutettuja, työhyvinvointia tukevia luontoelämyksiä ja luentoja virkistyspäiviin sekä tyhy- ja tykypäiviin pääkaupunkiseudulla.

 

Metsäkylpy sopii erinomaisesti aktiviteetiksi yrityksen tyhy- ja tykypäiviin, virkistyspäiviin sekä erilaisiin tilaisuuksiin. Metsäkylpy järjestetään turvallisesti ulkona turvaväleillä, pienessä ryhmässä ja se sopii kaikille. Metsäkylpy on rauhallinen ja helposti lähestyttävä aktiviteetti, jossa koetaan luonto kaikilla aisteilla. 

 

Naturestedin virkistyspäivissä tiimihenki kasvaa ja luovuus lisääntyy. Metsäkylpyelämys yritysten virkistyspäiviin on hauskaa yhdessä tekemistä, johon jokainen voi osallistua kuntotasosta riippumatta.  Metsäkylpy virkistyspäivän ohjelmassa lisää todennetusti keskittymiskykyä, kohentaa mielialaa ja parantaa työntekijöiden tuottavuutta. 

 

 Kyselymme mukaan työntekijöiden kokema rentoutuneisuus on kasvanut Naturestedin ohjaamien metsäkylpyelämysten aikana yritysten virkistyspäivissä jopa 50–70 %.

 

Yritysten virkistyspäiviin sopivien luontoelämysten lisäksi voitte varata työyhteisöllenne moniaistillisen hyvinvointiluennon, joka järjestetään yrityksen tiloissa tai etätoteutuksena. Hyvinvointiluennon aihe räätälöidään yrityksenne toiveiden mukaan. 

Työhyvinvointia tukeva metsäkylpyelämys yrityksen virkistyspäivän ohjelmaan

Metsäkylpy on hauskaa ja rentouttavaa toimintaa tyky- ja tyhypäivän sekä yritysten virkistyspäivien aktiviteetiksi. Metsäkylpy tarjoaa työhyvinvointia tukevaa ja yhteisöllistä tekemistä, joka lisää tutkitusti keskittymiskykyä ja luovuutta. Kun työntekijät voivat paremmin, koko työyhteisö menestyy. 

 

Metsäkylpy on keino olla aidosti läsnä hetkessä ja lisätä ryhmän keskinäistä dynamiikkaa. Sisältö räätälöidään yrityksen toiveiden mukaan.
 

Metsäkylpyyn sisältyy:

 • Ohjattuja rentoutusharjoituksia 

 • Tietoa innostavasti luonnon hyvinvointivaikutuksista ja ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista

 • Tietoisen läsnäolon harjoituksia

 • Välipala suomalaisilta pientuottajilta luonnon antimia hyödyntäen

 • Yrityksen tarpeisiin ja toiveisiin räätälöity kokonaisuus

 • Halutessaan yritys saa tulokset ohjelman vaikuttavuudesta työntekijöiden koettuun hyvinvointiin

Sijainti:

Yrityksen toiveiden mukaan Itä-Helsingin Uutelassa, Vantaan Kuusijärvellä tai Espoon Nuuksiossa.  Palvelu on pyydettäessä mahdollista järjestää myös toisessa luontokohteessa tai eri paikkakunnalla. Kysy tarjousta, sillä metsäkylpy liikkuu yrityksenne luo!

Hinnoitteluesimerkki: 

Yritysryhmille hinnat alkaen 500€

9-15 hengen ryhmä = 60€ / hlö

 

Huom! Jos ryhmässä on yli 15 hlö kysy tarjous erikseen.​ Lopullinen hinta määräytyy ryhmän koon ja yrityksen tarpeisiin yksilöllisesti räätälöidyn sisällön mukaan. Voitte ostaa palvelun yrityksen virkistyspäivään myös pakettina hyvinvointiluento + metsäkylpyelämys. Kysy lisää!

(Hintoihin  lisätään alv 24%)

Työntekijöiden hyvinvointia eli työhyvin
Metsäkylpy ja kokonaisvaltainen hyvinvoi

Moniaistillinen hyvinvointiluento

ja ohjattu rentoutuminen 

Kokonaisvaltainen hyvinvointi muodostuu henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tasapainosta.  Luennon aikana tutustutaan luonnon hyvinvointivaikutuksiin ja tietoisen läsnäolon hyödyntämiseen itsensä johtamisessa sekä työssä jaksamisessa. Tarkempi sisältö räätälöidään yrityksenne toiveiden mukaan ja luento voidaan toteuttaa myös etänä.  

Moniaistilliseen hyvinvointiluentoon sisältyy:
 • Konkreettisia ratkaisuja ja työkaluja henkilöstön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sekä työssä jaksamisen edistämiseksi

 • Tutkittua tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista innostavasti ja käytännönläheisesti 

 • Esimerkkejä luonnon hyödyntämisestä oman hyvinvoinnin tukemisessa

 • Ryhmää osallistava ja vuorovaikutteinen ilmapiiri, jossa ryhmä pääsee pohtimaan tehtäviä yhdessä

 • Ohjattu rentoutusharjoitus luennon päätteeksi

 • Luonnon elementtejä eri aisteja hyödyntäen

Naturested tuo luonnon rauhan ja sen terveysvaikutukset työyhteisöönne. Saatte konkreettisen tiedon, käytännön esimerkit, osallistavan ohjelman ja rentoutusharjoituksen samassa paketissa. Luennon jälkeen osallistujilla on rentoutuneempi ja rauhallisempi olotila, konkreettisia työkaluja sekä uusia oivalluksia työssä jaksamisen ja palautumisen tueksi. 

 

Kesto: Sopimuksen mukaan

Paikka: Etätoteutus tai yrityksen omissa tiloissa 

Luennoitsija: Luontolähtöisen hyvinvoinnin, ympäristökasvatuksen sekä ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja liikunnan asiantuntija Kaisa Koskinen

Kysy räätälöity tarjous yrityksenne hyvinvointi- tai virkistyspäivään! Luennon sisältö räätälöidään aina yksilöllisesti yrityksenne tarpeita vastaavaksi ja voidaan toteuttaa myös etänä.

 

Näin asiakkaamme kertovat palveluistamme: 

Uudenmaan liitto, 

Tutkimuspäällikkö Ari Lainevuo

"Uudenmaan liiton strategian Henkilöstökokemus-toteuttamisjoukkue eli Hekotojo oli muutaman vieraansa kanssa kauniina syyskuun alun tiistaina Vuosaaressa Naturested-yrityksen ohjaajan Kaisa Koskisen vetämässä kolmituntisessa metsäkylvyssä. Kukaan ei kylvyssä kastunut, mutta erilaisia mielen ja kehon kevyitä harjoituksia sisältänyt sessio luonnon helmassa metsässä ja meren rannalla toi virkistyneen ja uudistuneen olon. Kuusenkerkkätee ja vegaaninen välipala maistuivat rantakallioilla, jonka jälkeen omaehtoisten luonnon materiaaleista koostuvien taideteosten tekeminen inspiroi ja innosti."

Plan International Suomi

"Pääsimme nauttimaan toistemme seurasta pitkästä aikaa ja jakamaan rentouttavan luontokokemuksen Naturestedin metsäkylvyssä. Työkavereiden tapaaminen tuntui erityisen merkittävältä näinä aikoina ja Kaisa huolehti järjestelyjen turvallisuudesta esimerkillisesti. Ohjelma oli kaikille sopiva ja tunnelma oli sydämellinen ja välitön. Aistit avaavan metsäkylvyn kruunasi rantakallioilla tarjoiltu maukas ja esteettisesti tarjoiltu laadukas välipala."

Fambition Consulting Oy

"Vietimme hyvinvointipäivän Naturestedin metsäkylvyssä Kaisan opastamana. Kokemus oli hyvin voimaannuttava: koko tiimi koki saaneensa uudenlaista virtaa ja energiaa. Kaisan vahva asiantuntijuus mindfulnessista ja luonnon positiivisista vaikutuksista sekä lempeä ja innostava opastustyyli kruunasivat kokemuksen. Metsäkylpy oli yksityiskohtia myöten loppuun asti mietitty kokonaisuus, jossa saimme todella päästää irti suorittamisesta ja heittäytyä nauttimaan metsästä kaikin aistein.

 

Suosittelemme Naturestedin metsäkylpyä kaikille työyhteisöille ja tiimeille, jotka haluavat edistää työntekijöidensä hyvinvointia, läsnäoloa, palautumista ja luovuutta."

Johanna Koivunen, 

rakennusalan

työnantajan kokemus

"Metsäkylpy tiimipäivän ohjelmassa vahvisti yhteishenkeämme ja oli rauhoittavaa yhdessä tekemistä. Työasiat unohtuivat heti metsään astuttaessa, eikä kellonajalla ollut enää väliä. Kaisa huolehti kaikesta ja opetti olemaan läsnä luonnossa. Ihana ja rauhoittava tiimipäivä, suosittelen kaikille!"

Kysy lisätietoja tai varaa Naturestedin ohjelma yrityksesi virkistyspäivään 

Mistä palvelusta yrityksenne on kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotostasi!

Naturested

Y-tunnus 3017906-4

Helsinki, Finland

+358 40 5733 873

hello@naturested.com