Luonnosta virtaa ja energiaa yritysten virkistyspäiviin sekä tyhy- ja tykypäiviin

Naturested opastaa yrityksesi tärkeintä voimavaraa eli työntekijöitä palautumaan.

Naturested tarjoaa työyhteisöille vastuullisesti toteutettuja, työhyvinvointia tukevia luontoelämyksiä ja luentoja virkistyspäiviin sekä tyhy- ja tykypäiviin.

 

Metsäkylpy sopii erinomaisesti aktiviteetiksi yrityksen tyhy- ja tykypäiviin, virkistyspäiviin ja tilaisuuksiin.  Metsäkylpyelämys on rauhallinen ja helposti lähestyttävä aktiviteetti, jossa koetaan luonto kaikilla aisteilla. 

 

Metsäkylpyelämys yritysten virkistyspäiviin on hauskaa yhdessä tekemistä, mikä sopii kaikille! Metsäkylpy lisää todennetusti keskittymiskykyä ja kohentaa mielialaa.

 

Naturested tarjoaa myös moniasitillisia hyvinvointiluentoja sekä ympäristökasvatuksen ja hyvinvoinnin asiantuntijan puheenvuoroja ja koulutuksia.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

METSÄKYLPYELÄMYS

Metsäkylpy yrityksen tyhy- ja tykypäiviin, virkistyspäiviin sekä erilaisiin tilaisuuksiin. Metsäkylpy on rauhallinen aktiviteetti, jossa koetaan luonto kaikilla aisteilla.

 

Lue lisää ja pyydä tarjous!

TYÖPÄIVÄ METSÄSSÄ

Luonnossa tapahtuva tavoitteellinen fasilitoitu työpaja, jossa tietotyö ja toimisto siirtyvät metsään! Ohjelmaan sisältyy myös rentouttava metsäkylpy ja lounastarjoilu.

 

Lue lisää ja pyydä tarjous!

METSÄPIKKUJOULUT

Vietä ikimuistoiset ja tunnelmalliset pikkujoulut metsässä hyvässä seurassa ja kodalla illallista valmistaen!

Lue lisää ja pyydä tarjous!

 

Näin asiakkaamme kertovat palveluistamme: 

TR_naturested_-11.jpg

"Suomen luonnonsuojeluliiton toimijat pääsivät rentoutumaan Syyspäivien päätteeksi Naturestedin Metsäkylpyyn. Oli ihanaa, kun Metsäkylpy onnistui etänä ja se oli suunniteltu sopivaksi niin ulkona kuin sisällä toteutettavaksi. Kaisan opastus oli selkeää ja ammattitaitoista.

Koko päivän tietokoneen ääressä istuneille osallistujille Metsäkylpy tuli tarpeeseen ja jätti päivän jälkitunnelmaksi virkistäytyneen olon. Samalla saimme myös ohjeet ja kipinän erilaisiin aisti- ja rentoutumisharjoituksiin omia luontoretkiä varten.

Suosittelemme Metsäkylpyä lämpimästi yritysten ja järjestöjen virkistyspäiviin ja yhdessäoloon. Asiointi Kaisan/Naturestedin kanssa oli aina ensimmäisestä yhteydenotosta viimeiseen hengitysharjoitukseen

asti sujuvaa, lämminhenkistä ja asiantuntevaa. Kiitos!"

Suomen Luonnonsuojeluliitto

Asiakkaidemme terveisiä

Plan International Suomi

"Pääsimme nauttimaan toistemme seurasta pitkästä aikaa ja jakamaan rentouttavan luontokokemuksen Naturestedin metsäkylvyssä. Työkavereiden tapaaminen tuntui erityisen merkittävältä näinä aikoina ja Kaisa huolehti järjestelyjen turvallisuudesta esimerkillisesti. Ohjelma oli kaikille sopiva ja tunnelma oli sydämellinen ja välitön. Aistit avaavan metsäkylvyn kruunasi rantakallioilla tarjoiltu maukas ja esteettisesti tarjoiltu laadukas välipala."

Uudenmaan liitto

​​"​​"Uudenmaan liiton strategian Henkilöstökokemus-toteuttamisjoukkue oli Vuosaaressa Naturested-yrityksen ohjaajan Kaisa Koskisen vetämässä kolmituntisessa metsäkylvyssä. Kukaan ei kylvyssä kastunut, mutta erilaisia mielen ja kehon kevyitä harjoituksia sisältänyt sessio luonnon helmassa metsässä ja meren rannalla toi virkistyneen ja uudistuneen olon. Kuusenkerkkätee ja vegaaninen välipala maistuivat rantakallioilla, jonka jälkeen omaehtoisten luonnon materiaaleista koostuvien taideteosten tekeminen inspiroi ja innosti."

Kupli Oy 

"Virkistyspäivänä markkinointitoimisto Kuplin tiimi pääsi pitkästä aikaa tapaamaan kasvotusten melkein koko tiimin voimin.  Kokeilimme erilaisia keinoja rentoutua metsässä ja lopulta saimme myös testata luovuuttamme ja tehdä pienen kollektiivisen taideteoksen metsän ja merenrannan tarjoamista elementeistä. Metsäkylpy sopii hyvin juuri työpaikkojen tyky-, tyhy- ja virkistyspäivien ohjelmaan. Kuplin tiimi suosittelee lämpimästi!"

Kysy lisätietoja tai varaa Naturestedin ohjelma yrityksesi virkistyspäivään 

Mistä palvelusta yrityksenne on ensisijaisesti kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotostasi!

Naturested

Y-tunnus 3017906-4

Helsinki, Finland

+358 40 5733 873

hello@naturested.com